4 načine, kako lahko vaše potovanje izboljša vašo glasbo

Če se vam zdi, da ste obtičali v procesu ustvarjanja glasbe, je potovanje eden najboljših načinov, da stvari pretresete. Ne glede na to, ali se odpravljate na dolgo turnejo ali potovanje okoli sveta, lahko odhod od doma in objem neznanega navdihneta vaš ustvarjalni proces in spremenite vaš življenjski slog. Tukaj so štirje načini, kako lahko vaše potovanje izboljša vašo glasbo:

Ustvari nove osebne odnose

Spoznali boste ljudi, od katerih nikoli ne bi pobegnili domov. Vsaka oseba, ki jo srečate na potovanju ali turneji, ponuja drugačno in edinstveno perspektivo, ti odnosi pa končno oblikujejo in obarvajo vašo glasbo. Ni vam treba biti posebej blizu osebe, ki jo srečate na poti, da bi vplivali na svojo glasbo. Namesto tega morate biti preprosto odprti za izkušnjo spoznavanja novih ljudi in dovoliti, da to, kar opazujete, vpliva na vašo glasbo. Nekateri odnosi imajo subtilen učinek na vašo glasbo, medtem ko imajo drugi velik vpliv. Če potujete in gradite odnose z drugimi glasbeniki, boste imeli dodatno prednost pri vzpostavljanju ustvarjalnih odnosov, ki vam lahko pomagajo pri vaši glasbi in karieri v prihodnjih letih. Če ste med potovanjem odprti za spoznavanje novih ljudi,

Navdihnite svoj ustvarjalni proces

Med postopkom pisanja pesmi se je enostavno počutiti izgubljenega ali nenavdahnjenega, še posebej, če glasbo predvajate že leta. Toda velika prednost potovanj je, da je odmik od znancev v okolju ponavadi ustvarjalen in raziskovanje idej. Ni vam treba nujno leteti po svetu in imeti poglobljene izkušnje, da se to zgodi. Enotedenski pohod, improvizirana ekskurzija ali hiter vikend so lahko zdoma, če preprosto morate spremeniti okolico, čeprav bodo daljša potovanja verjetno prinesla več navdiha kot krajša.

Odkrijte novo glasbo

Če imate srečo, da potujete okoli sveta, boste na svojih potovanjih slišali glasbo, ki je še niste srečali doma. Toda tudi turneje v vaši domači državi ali po kraju vašega bivanja ponujajo priložnost za poslušanje nove glasbe. Radi ste profesionalni glasbenik, a iskanje nove glasbe zahteva trud. Potovanja in turneje zahtevajo delo, ker je obkroženo z neznano glasbo, pa če to želite ali ne, pa naj bo to v taksiju, na tržnici ali na kulturni prireditvi. In ne pozabite, ni nujno, da vam je všeč glasba, ki jo slišite, da lahko vpliva na vaše delo. Včasih je korist, če nekaj slišimo in vemo, da to ni smer, v katero želimo usmerjati svoje delo. Če potujete z odprtim, radovednim umom, boste deležni prednosti izpostavljenosti novi in ​​neznani glasbi.

Prikazuje druge načine videnja sveta

Kot tekstopisec bo vaša glasba trpela, če se boste držali edinstvenih načinov razmišljanja o glasbi in pristopa k obrti. Potovanje ponuja nove načine doživljanja sveta skozi alternativne perspektive, različne kulture in nove ideje. Njegova praksa pisanja pesmi ne more uspevati brez novosti in energije, potovanja pa zagotavljajo te prednosti. Morda se ne zdi tako, toda vsakič, ko pišete novo glasbo, se soočate z neskončno izbiro. Potovanje raziskuje popolnoma nove načine sebe in sveta okoli sebe.

Če vam je vaša glasba dolgčas in ne veste, kako naprej, lahko rezervacija daljše turneje ali daljšega potovanja pomaga otresti vaše ideje in v proces vrniti navdih. Vendar obstaja ulov. Potovanja ne koristijo vam ali vaši glasbi, če niste pripravljeni biti pozorni na svoje življenje in zapleten svet okoli sebe. Navdih se vam pokaže šele, ko se prvič pojavite, in to je res, ne glede na to, ali delate v domačem studiu, na polovici ali na neznanem mestu. S pravo miselnostjo vam lahko potovanja in turneje podarijo prenovljeno glasbeno perspektivo in energijo, ki neguje proces in oblikuje vaše ideje.

Add Comment